O nama

Na tržistu Srbije nalazimo se već duže od 20 godina. Pozicionirali smo se kao stabilna firma, pouzdan dobavljač i siguran partner za sve naše komitente. Gotovo svi veliki sistemi u našoj zemlji, poznate kompanije i veliki broj preduzetnika su korisnici alata i usluga koje možete dobiti u Tehnoalatu.

Poverenje, prijateljski odnos, iskrenost u poslovanju su neki od principa koji su uspostavljeni prvog dana i koji i danas krase naš odnos prema komitentima.

Proverena roba, originalne robne marke poznatih svetskih kompanija su jedan od razloga zašto je lako saradjivati sa nama. Brzi odgovori na sve vaše upite, ekspresna dostava robe i veliki lager su ono što od nas možete uvek očekivati.

U preduzeću je zaposleno 10 radnika koji obavljaju poslove nabavke, prodaje, skladištenja, konsultacija i stručnog savetovanja. Firma poseduje dva magacina, dinarski i devizni, tri kancelarije, skroman izložbeni prostor, sve na oko 220 m2.

TEHNOALAT D.O.O. je preduzeće koje se bavi prometom alata za brušenje, sečenje, poliranje, turpijanje, glodanje kao i prometom mernih alata za dužinu, ugao, visinu, tvrdoću i hrapavost .

Zastupništva

TEHNOALAT je generalni zastupnik i konsignater firmi: PFERD, KERN, SYLVAC, TRIMOS.

Exclusive: SCHWENK, KÄFER, PREISSER, INNOVATEST.

Distribucije: BOSCH, DEPRAG, METABO.


Saradnja

Nije dovoljno reći "brzo, kvalitetno, pouzdano". Broj od 1800 pravnih lica sa kojima smo uspostavili saradnju govori sam za sebe.

Nama ne treba reklama, samo vaš utisak; podelite ga sa drugima.


PFERD sajam 2016

Pozovite nas:
+381 21 504 272
  •                 
  •     
Tehnoalat d.o.o.
Export - import

Pitagorina 1,
21000 Novi Sad
Republika Srbija

Tel: +381 21 504 272
504 273; 504 274
Fax: +381 21 504 272© Copyright 2012 Tehnoalat. Design by Massive.